Tömeges SMS küldés és fogadás verhetetlen áron!

A BeDirect SMS segítségével elérhető tömeges SMS küldés és fogadás vezető szerepe megkérdőjelezhetetlenné vált az üzleti kommunikációban. Ez a bárki számára elérhető, rendkívül költséghatékony kommunikációs platform kimagaslóan magas konverziós arányokat biztosít.

Tömeges SMS küldés

A tömeges SMS többféle marketingcél, így eladásösztönzés, ügyféladatbázis növelés vagy márkaépítés, valamint különböző értesítésekhez, alert típusú üzenetekhez kiválóan alkalmazható kommunikációs csatorna.

Nagyon jól célozható eszközt jelent a személyre szabott, interaktív marketing számára. A tömeges SMS küldés azonnali elérést biztosít és pontosan mérhető megtérülési mutatókkal rendelkező kommunikációs platform.

A Magyarországon használatban lévő SIM kártyák aránya már évekkel ezelőtt meghaladta a 100%-ot, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy SMS üzenetben mindenkit közvetlenül el lehet érni, szemben a jelenleg használatban lévő többi kommunikációs csatornával.

A tömeges SMS küldés használható akciók, események népszerűsítésére, rövid távú értékesítési célok megvalósítására. Különösen igaz ez a gyorsan mozgó fogyasztási cikkek (FMCG termékek) esetén. Egy sikeres akció azonban hosszabb távon is közvetve támogatja a márkaépítést, az ügyfélkör kialakítását és az ismertség növelését is.

A BeDirect tömeges SMS Gateway szolgáltatása teljes körű SMS megoldást kínál cégének, segítségével pillanatok alatt elérheti és mozgósíthatja ügyfeleit. Szolgáltatásunk könnyedén összekapcsolható meglévő CRM, e-commerce, számlázó, vagy tetszőleges egyéb szoftverével.

Tömeges SMS fogadás

Bejövő SMS üzenetek fogadásához dedikált telefonszám vagy prefix biztosítása folyamatosan és kampány időszakokra egyaránt. A bérelt telefonszám alapdíjas és az SMS fogadásnak a havi díj mellett egyéb tranzakciós költsége nincsen. A szolgáltatás kiválóan alkalmazható SMS promóciók és SMS nyereményjátékok kétirányú kommunikációjának a kialakításához is.

  • Dedikált telefonszám vagy prefix-alapú fogadás
  • SMS üzenet továbbítása URL vagy e-mail címre
  • Automatizált válasz SMS küldés
  • Nagy SMS fogadó kapacitás
  • Gyorsan kiépíthető SMS fogadó kapcsolat

Tömeges SMS küldés

Ismerje meg a Bedirect SMS szolgáltatását!

SMS Gateway API

Miért a BeDirectSMS?

  • Kedvező díjszabás
  • Tapasztalat és szakértelem
  • Magas SMS áteresztési sebesség, stabil működés
  • Folyamatos, 7/24 órás online rendelkezésre állás
  • Szigorú minőségbiztosításhoz kötött szolgáltatói kapcsolatok