BeDirect SMS Marketing Blog

Naprakész információk, érdekességek, ötletek a BeDirect SMS Marketing Blog oldalon az SMS marketing világából, egy felületen összegyűjtve.

Mobilhasználati szokásokra volt kíváncsi az MMA (Mobile Marketing Association) egy korábbi felmérésben. Ennek az eredményeit összegeztük és mutatjuk meg egy infografika segítségével.

Tovább »

Az NMHH gyorsjelentése szerint 2013 áprilisában a hívásfogadásra és tömeges SMS küldésre alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 115,9 SIM-kártya jutott, ami tulajdonképpen továbbra is teljes mobiltelefon lefedettséget jelent.

Tovább »

A közel múltban egy barátunk, a SlickText.com posztolt egy nagyon érdekes infografikát, ahol a Facebook-ot, a Tweet-et, az E-mail-t és az SMS marketinget hasonlították össze.Mi meg sem lepődtünk az eredményeken.

Tovább »

Magas biztonságú automatizált SMS Gateway API SMS küldés bevezetését tervezik a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalban, derült ki a napokban egy rádióbeszélgetés alkalmával.

Tovább »

Az SMS küldés során felhasználható karakterek nemzetközi szabvány alapján kerültek meghatározásra. A GSM karakterszabvány 7 bites alap és kiterjesztett karaktereket, míg az Unicode 32 bites karaktereket tartalmaz és támogat.

Tovább »