BeDirect SMS Marketing Blog

Naprakész információk, érdekességek, ötletek a BeDirect SMS Marketing Blog oldalon az SMS marketing világából, egy felületen összegyűjtve.

Az NMHH gyorsjelentése szerint 2013 szeptemberében a hívásfogadásra és SMS küldésre és SMS fogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 116,9 SIM-kártya jutott, ami tulajdonképpen továbbra is teljes mobiltelefon lefedettséget jelent.

Tovább »

Mobilhasználati szokásokra volt kíváncsi az MMA (Mobile Marketing Association) egy korábbi felmérésben. Ennek az eredményeit összegeztük és mutatjuk meg egy infografika segítségével.

Tovább »

Az NMHH gyorsjelentése szerint 2013 áprilisában a hívásfogadásra és tömeges SMS küldésre alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 115,9 SIM-kártya jutott, ami tulajdonképpen továbbra is teljes mobiltelefon lefedettséget jelent.

Tovább »

A közel múltban egy barátunk, a SlickText.com posztolt egy nagyon érdekes infografikát, ahol a Facebook-ot, a Tweet-et, az E-mail-t és az SMS marketinget hasonlították össze.Mi meg sem lepődtünk az eredményeken.

Tovább »

Magas biztonságú automatizált SMS Gateway API SMS küldés bevezetését tervezik a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalban, derült ki a napokban egy rádióbeszélgetés alkalmával.

Tovább »

Az SMS küldés során felhasználható karakterek nemzetközi szabvány alapján kerültek meghatározásra. A GSM karakterszabvány 7 bites alap és kiterjesztett karaktereket, míg az Unicode 32 bites karaktereket tartalmaz és támogat.

Tovább »

2013. február 1-jétől integrált, automatizmusokhoz kötött értesítő SMS küldéssel nyújt plusz szolgáltatást ügyfeleinek a Magyar Államkincstár az állampapír-forgalmazás területén.

Tovább »